Se eller gense webinaret “Hurtig digital udvikling på budget”

Anders Graabæk fra Validate Consult gav gode råd med på vejen til virksomheder, der gerne vil være mere digitale.

Hvilke potentialer og barrierer er der for at din butik går digitalt, og hvad vil det egentlig sige ”at gå digitalt”? Hvordan oversætter du den gode personlige service til et online univers?

Det holdt RetailTech Lab et webinar om torsdag den 4. marts 2021. Se eller gense webinaret her.

https://vimeo.com/520327809

Baggrund for arrangementet og RetailTech Lab
Arrangementet er en del af RetailTech Lab – et toårigt udviklingsprojekt etableret af Science City Lyngby og støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Dansk detailhandel halter bagud i digitaliseringen. Samtidig mangler iværksættere med en god idé til branchen en testplatform, der understøttes af forskere, uddannelses- og vidensinstitutioner. RetailTech Lab er et nationalt testlab etableret i foråret 2020 i Lyngby Storcenter centralt i Lyngby. Det er et samarbejde med stærke lokale og nationale partnere, hvor målet er at øge anvendelsen af ny teknologi i branchen og samtidig hjælpe danske iværksættere på vej. Iværksættere med en god idé til branchen fra intelligente alarmer til virtuelle prøverum eller nye betalings- og leveringsløsninger har nu et levende laboratorium at teste i.

Visionen for RetailTech Lab i Lyngby er, at det skal være en national sandkasse og et udstillingsvindue, hvor borgere og besøgende inddrages i test i tæt samarbejde med forskere, studerende, detailhandel og iværksættere både lokalt og nationalt.