Science City Lyngbys direktør fylder 60 år

Marianna Lubanski fylder 60 år den 10. august. Det fejrer hun med en reception i Futurebox på DTU.

Som Science City Lyngbys direktør smitter Marianna altid med sin begejstring og gode humør. Hun opmuntrer og engagerer sine medarbejdere og alle omkring sig til at skabe et bedre Lyngby.

”Marianna Lubanski tanker energi i mødet med nye mennesker og idéer. Det har gjort hende til et naturligt lokomotiv for Science City Lyngby, som hun i den grad har sat sit præg på siden hun i 2018 tiltrådte som direktør.”

Sådan skriver Det Grønne Område i deres notits om Mariannas runde fødselsdag. Og det er ikke så lidt Marianna har været med til at få igennem i Science City Lyngby siden hun tiltrådte for knap tre år siden.

Marianna startede blandt andet ud med at formulere en ny strategi, der skulle skærpe foreningens profil og gøre Lyngby-Taarbæk til en af Europas førende videns- og universitetsbyer.

Med en strategisk forventning om at indskrive Vidensbyen i en global kontekst af innovationsdistrikter fik Foreningen Lyngby-Taarbæk Vidensby blandt andet et nyt navn.

Med det internationalt klingende Science City Lyngby blev Vidensbyen både en del af et internationalt netværk af videns- og universitetsbyer og en del af samarbejdet med Global Institute for Innovation Districts (GIID) – et globalt netværk af innovationsdistrikter.

Et skarpt blik for nye tendenser

Marianna har et skarpt blik for nye tendenser, nye samarbejder og spirende projektidéer. RetailTech Lab er blandt andet et resultat af dette skarpe blik – Danmarks første nationale testcenter for teknologiske løsninger til detailbranchen, som åbnede dørene i Lyngby Storcenter i juni 2020.

Adm. direktør i Microsoft Development Copenhagen og formand for bestyrelsen i Science City Lyngby Charlotte Mark har også masser af ros til fødselaren i artiklen i Det Grønne Område:

“Marianna er et kæmpe aktiv for Vidensbyen. Hun bringer stor energi og et smittende godt humør, er uforfærdet, virkelysten og entreprenant. Marianna har store ambitioner på Vidensbyens vegne og sammen med sit team er hun godt i gang med at implementere strategi 2020-2025, hvor der bygges ovenpå netværk og samarbejder med et egentligt innovationsdistrikt, bl.a. med RetailTech Lab i Lyngby Storcenter, Task forcen for Innovation District og Roundtables om Grøn Omstilling. Man kan godt blive i tvivl om hun overhovedet har tid til at fejre de 60 år,” siger Charlotte Mark.

Reception

Marianna holder reception tirsdag den 10. august kl. 15.00 – 17.00
Sted: Futurebox, Elektrovej 331, 2800 Kgs. Lyngby, øverste niveau til venstre