Science City Lyngby får nyt logo

Nyt navn, nyt logo
Et nyt navn kræver nyt logo. Derfor har Science City Lyngby fået designet et spritnyt logo, der på flere måder illustrerer vores DNA, som – på den ene side – er en del af en international sammenslutning af innovationsdistrikter og på den anden side er et stærkt lokalt partnerskab.

Science City Lyngbys Netværk for Kommunikation har arbejdet tæt sammen med sekretariatet for at finde frem til både det helt rigtige navn og et dertilhørende logo. Og vi er glade for resultatet.

Dixen Design står bag
Science City Lyngbys nye logo er lavet af Anne Mette Dixen fra Dixen Design. Anne Mette siger selv om designet:

“For mig var det vigtigt at finde en løsning, som med enkle virkemidler kunne signalere et stærkt logo. Jeg har flyttet den ene prik over i’et for at få forskellige signalværdier. Mine tanker gik omkring betydningen om at være på vej mod nye mål, på vej mod ny viden, på vej mod nye netværk. Med Science City Lyngby er der ikke kun én prik, men to prikker over i’et, som antyder at ’vi er på vej’. Fonten er rund og venlig og skrevet med små bogstaver for at få de bløde værdier ind. Selve logoet er i grå og blå, men skal suppleres med en gul frisk farve i grafikken.”