Rigtig god sommer & en opfordring

Sommeren står for døren og i den forbindelse vil vi gerne sende et stort tak til alle medlemmer, samarbejdspartnere og byens borgere som har bidraget til projekter, events og nye indsatsområder i Science City Lyngby dette forår.

Vidensby-partnerskaber kigger frem mod et travlt og spændende efterår med åbning af Sustainability Lab på Lyngby Hovedgade 94 til oktober, Science & Tech talks samt afholdelse og fejring af vores 10-års jubilæum til november: Partnering for the future.

For byens unge planlægger vi netop nu en Startup Bootcamp og vores tilbagevendende Science Festival med fokus på skole-virksomhedssamarbejde der skal løse helt aktuelle udfordringer. For vores internationale medborgere der bor og arbejder i Lyngby, ser vi også meget frem til at præsentere et større katalog af aktiviteter og sprogcafe, samlet her i Lyngby.
For de mindre virksomheder vender vi tilbage med et Leverandørforum, og så har vi flere priser der skal uddeles og fejres, herunder dette års Guldæg og SCL Bæredygtighedspris.

Vi ser frem til at invitere jer indenfor – og med i samarbejdet efter en lille sommerpause.

Mange hilsner
Marianna Lubanski & Team: Hamad Sheraz Rovsing, Marie Juul Madsen, Nadia Andersen & Sabina Bigom

Læs mere her: www.aquaporin.com/beach-bag