RetailTech Lab flytter i nye lokaler

RetailTech Lab får nye lokaler. Vi bliver tæt på retailerne i Lyngby Storcenter, men fra den 17. januar kan du finde os på Globetorvet i stueetagen.

Ny lab director

Som man kunne læse i december har RetailTech Lab fået ny Lab Director. Mette Hjerrild Holm, som også står bag virksomheden RetailArkitekten, har nemlig overtaget ansvaret for den daglige drift af lab’et, nye partnerskaber og udstillinger. Mette glæder sig til at komme i gang i nye lokaler med nye startups og retailere. Mere om det senere!

Genlæs nyheden om Lab Director, Mette Hjerrild Holm.

Ny praktikant

RetailTech Lab er også heldige at kunne byde velkommen til Nadia Røygaard Andersen i januar. Nadia studerer markedsføringsøkonomi på Cphbusiness, og starter i en 3 måneders praktik i januar. Hun skal blandt andet arbejde med kommunikation, planlægning af events og med at styrke samarbejdet med retailere. Vi ser frem til at byde Nadia velkommen i lab’et!

Nye lokaler

Den 17. januar åbner vi dørene til vores nye lokaler. Vi forbliver tæt på retailerne i Lyngby Storcenter og fortsætter det gode samarbejde med retailere, som vil afprøve nye koncepter og teknologier, og startups, som arbejder på at skabe løsninger til fremtidens butiksoplevelse for både kunder og retailere. Vi glæder os til at vise nye spændende samarbejder frem!

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores arbejde, til samarbejdsaftaler eller til hvordan du kan blive en del af lab’et er du meget velkommen til at kontakte Lab Director, Mette Hjerrild Holm på mhh@vidensby.dk eller 31 43 38 51.

På gensyn i lab’et!

Hold dig opdateret om RetailTech Lab her.

RetailTech Lab i Lyngby Storcenter.

Find vej: