Projektleder søges med fokus på næste generation

Bliv en del af vores sekretariat og udviklingen af Lyngby som innovationsdistrikt

Læs jobopslag her

Hvis du kunne tænke dig at blive en driver for at unge mellem 13-19 år vælger at uddanne sig inden for naturvidenskab og/eller blive iværksætter – så er denne stilling måske noget for dig.
Vi søger en akademisk medarbejder, der kan bidrage til udvikling og fremdrift af flere af vores projekter og netværksaktiviteter særligt inden for områderne STEM og entreprenørskab. Vi tilbyder en udfordrende projektansættelse i en spændende og ambitiøs medlemsorganisation og i et dedikeret sekretariat, hvor du vil få et stort ansvar og mange alsidige opgaver.

Har du flair for at tilrettelægge, implementere og afslutte projekter på tværs af mange forskellige aktører og sektorer – så ser vi frem til at høre fra dig.

Om Science City Lyngby
Science City Lyngby er en privat not-for-profit forening og et unikt partnerskab mellem erhvervsliv, universitet, uddannelsesinstitutioner, boligorganisationer og kommune i Lyngby. Vi arbejder for at skabe en
levende videns- og universitetsby samt udvikle netværk og projekter på tværs af sektorer med henblik på innovativ by- og erhvervsudvikling