PensionDanmark har meldt sig ind i Science City Lyngby

PensionDanmark vil være med til at præge udviklingen af Lyngby i samarbejde med Science City Lyngby.

Hvorfor har PensionDanmark meldt sig ind i Science City Lyngby?
PensionDanmark har meldt sig ind i Science City Lyngby af to årsager. Dels for gennem dette samarbejde at øge kendskabet til og tilbyde vores kommende ”professorboliger” i Lundtofte til de øvrige virksomheder i netværket, og dels for at være med til at præge udviklingen i Lyngby midtby, hvor vi ejer flere ejendomme, som vi gerne vil sikre værdien af på lang sigt,” siger Kim Bøgvad Larsen, projektudviklingsdirektør i PensionDanmark.

Hvad ser I mest frem til at få ud af samarbejdet?
“At få nogle medspillere i det fælles arbejde med at præge Lyngby-Taarbæk Kommune i en mere erhvervsvenlig retning.”

Science City Lyngby er glade for samarbejdet
“Vi glæder os over samarbejdet med PensionDanmark. Vores strategiske fokus på at skabe et innovationsdistrikt i verdensklasse afhænger blandt andet af et tæt samarbejde med alle interessenter i byen og her er PensionDanmark en vigtig aktør,” siger Marianna Lubanski, adm. direktør i Science City Lyngby.

Om PensionDanmark:
PensionDanmark er stiftet og ejet af en række fagforbund og arbejdsgiverforeninger for at administrere de aftaler om pension, som siden starten for godt 25 år siden har været en del af overenskomsterne, og som sikrer alle omfattede lønmodtagere ret til pensionsbidrag indbetalt til PensionDanmark.

PensionDanmarks opgave er at hjælpe deres medlemmer til et godt og langt arbejdsliv og en økonomisk tryg alderdom. Ud over pensionsordning tilbyder PensionDanmark et socialt sikkerhedsnet i tilfælde af sygdom, dødsfald, behov for tidlig tilbagetrækning eller hjælp til efteruddannelse.

PensionDanmark har 752.000 medlemmer beskæftiget på 24.000 private og offentlige virksomheder. De er omfattet af overenskomster mellem 11 fagforbund og 29 arbejdsgiverforeninger. 

Find PensionDanmark her.

 (Foto: Ursula Bach/PensionDanmark)