Nyt visionært byområde på vej i Vidensbyen

Urban landsby i Trongårdens Byområde

Lyngby-Taarbæk Kommune har netop solgt tre byggegrunde til en kommende grøn og varieret rækkehusbebyggelse med boliger i forskellige størrelser i Trongårdens Byområde. Bebyggelsen planlægges som en lille urban landsby med stor mangfoldighed i boligtyper til forskellige borgere, små snoede veje, åbne fællesarealer og grønne arealer som binder området sammen.

ELF Development skal udvikle og stå for byggeriet. CEO Ludvig Find siger: ”ELF Development er begejstrede over at have fået muligheden for at præge udviklingen af Lyngby. Vi har vurderet, at Lyngby Taarbæk Kommune har en særdeles interessant strategi som Vidensby, og kombinationen af velfungerende uddannelsesinstitutioner og tiltrækning af større virksomheder gør, at efterspørgslen af nye attraktive boliger er stor. Vi har derfor store forventninger til gennemførslen af boligprojektet på Trongården.

Projektet understøtter Vidensbyens indsats med tiltrækning og udvikling af erhvervs- og vidensklynger.

Helt i tråd med Vidensby-visionen skabes der en lang række nye vidensarbejdspladser i Lyngby i disse år, og nye medarbejdere og studerende ønsker at bosætte sig i området. Netop fordi dette projekt indeholder mange forskellige typer boliger – små og store, ejer og leje – vil det være muligt for enlige og familier, danske og internationale borgere at bosætte sig i Trongårdens Byområde.” udtaler Caroline Arends, Adm. direktør i Vidensbyen.

Læs Lyngby-Taarbæk Kommunes pressemeddelelse og mere om byggeplanerne her

Illustrationen øverst er en visualisering af rækkehuse. Det endelige byggeri kan afvige fra visualiseringen.