Nyt medlem: Baylund Management

Birger Baylund er med sin mikro Venture Capital Fond, Baylund Management, blevet en del af Science City Lyngby.

I den forbindelse har han besvaret et par spørgsmål om sin beslutning om at blive en del af Science City Lyngby-samarbejdet.

Hvorfor har du meldt dig ind i Science City Lyngby?

Da vi lige er flyttet til Lyngby, var det vigtigt for mig at blive en del af byen hurtigt. Og her er Science City Lyngby et af de helt rigtige steder at melde sig ind. Et fantastisk erhvervsnetværk tæt på DTU og Borgmesterkontoret, der giver en god platform at drive ny udvikling frem på. 

Hvad håber du allermest på at få at ud af samarbejdet?

Et godt personligt netværk samt at lære meget om kommunen og erhvervslivet, herunder hvad vi kan gøre bedre på den grønne omstilling og mere iværksætteri. 

Kort om Baylund Management

Baylund Management er en mikro Venture Capital fond som investerer sig selv og penge tidligt i startups, som vil ændre verdenen til det bedre for naturen og mennesker.

Læs mere om Baylund Management her.

Du kan møde Birger Baylund i Science City Lyngby Netværk for Iværksætteri og entreprenørskab og Netværk for mindre virksomheder.

Kunne du tænke dig at blive en del af Science City Lyngby?
Kunne du tænke dig at blive en del af Vidensbyen eller tage del i et af vores faglige netværk, så tag fat i adm. direktør Marianna Lubanski på ml@vidensby.dk.