Nyt H.C. Ørsted Gymnasie i Lyngby

Stærkt lærings- og vidensmiljø til Lyngby

TEC – Technical Education Copenhagen har købt en 15.000 kvm. stor grund af Lyngby-Taarbæk Kommune, hvor et nyt H.C. Ørsted Gymnasie skal opføres på 9000 kvm.

Et nyt H.C. Ørsted Gymnasie styrker vores ungdomsuddannelser i byen og skaber et stærkt lærings- og campus-miljø i området tæt ved K-Nord og Maskinmesterskolen. Samtidig vil nærheden til DTU og Novozymes åbne nye muligheder for samarbejde på tværs. Og så er et nyt teknisk gymnasium også med til at realisere visionen om vidensbyen“, siger borgmester Sofia Osmani, borgmester i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Vi glæder os til at komme i gang og kan næsten ikke vente med at bygningen står klar. Vi skal ikke kun skabe en fantastisk bygning, vi har også en ambition om at udvikle H.C. Ørsted Gymnasiet, så det peger ind i fremtiden, og meget gerne i samarbejde med kommunens øvrige aktører og virksomheder“, siger Lone Hansen, direktør for TEC. Gymnasiet kommer til at ligge i Trongårdens Byområde. I forbindelse med salget er der også indgået en udbygningsaftale om bl.a. veje og stier.

Med et nyt H.C. Ørsted Gymnasie styrkes samtidigt udbuddet af tekniske og naturvidenskabelige ungdomsuddannelser i Lyngby, som er helt i tråd med Vidensbyens vision om en levende universitetsby for de studerende.