Nyt erhvervsnetværk samler tre af Lyngbys stærke handels- og erhvervsnetværk

Science City Lyngby, Lyngby Boldklub og Handelsforeningen har etableret et nyt erhvervsnetværk for de morgenfriske.

Man skal stå tidligt op, hvis man ønsker at skabe nye forretningsforbindelser og udvikle nye samarbejder. Det gjorde 55 morgenfriske, lokale erhvervsvirksomheder tirsdag den 12. november, da det første ”Godmorgen-netværksmøde” blev afholdt. Science City Lyngby, Lyngby Boldklub og Handelsforeningen står bag det nye erhvervsnetværk, som er et supplement til deres respektive netværk.

”Kongstanken i det nye netværk er, at deltagernes næste kunde eller samarbejdspartner aldrig er mere end et ”godmorgen” væk. Fælles for deltagere og arrangører er, at vi vil udvikling og samhandel i Lyngby. Vi står stærkere og kan mere sammen, når vi samler medlemmerne af de tre netværk i ét forum”, fortæller netværkets facilitator Robert Jensen fra brandingvirksomheden Black, der også har været med at udvikle konceptet om ”Godmorgen-netværket”.

Blandt de mange begejstrede deltagere var advokat Henning Nygaard fra Advokatfirmaet Nygaard i Lyngby: ”Det er et virkelig godt initiativ. Vi er meget forskellige deltagere, og det er netop en styrke ved netværket. Vi kan hjælpe hinanden med kontakter, sparring og forhåbentlig få både nye og loyale kunder. Så netværket er en genvej til succes”.

Netværket er gratis for alle medlemmer af hhv. Science City Lyngby, Lyngby Boldklubs erhvervsnetværk og Handelsforeningen.