Ny tovholder i Netværk for kommunikation

Kommunikationsstrateg og PhD, Jacob Holm Hansen, fra Lyngby-Taarbæk Kommune overtager fra det nye år tovholderollen i Netværk for kommunikation.

Sara Kolka fra Microsoft Development Copenhagen har efter flere år som tovholder for Netværk for kommunikation valgt at give stafetten videre. Hun bliver dog som aktivt medlem af netværket. Jacob Holm Hansen fra Lyngby-Taarbæk Kommune har takket ja til at overtage rollen fra 2021, og han ser frem til samarbejdet:

“Vidensbyen er et meget værdifuldt aktiv for hele byen. Jeg har været med i opstarten af Vidensbyen og har været aktiv i den siden. Jeg glæder mig til at overtage rollen som tovholder for kommunikationsnetværket og være med til at drive en stærk udvikling på tværs af interessenterne,” fortæller Jacob Holm Hansen, Kommunikationsstrateg i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Science City Lyngby er glade for, at Jacob nu påtager sig rollen som tovholder.

“Jacob har arbejdet tæt sammen med sekretariatet længe og har et indgående kendskab til vores arbejde. Derudover har han været en del af kommunikationsnetværket siden opstarten, så vi er sikre på, at det bliver et stærkt og givtigt samarbejde, og at vi med Jacobs dybe kendskab til Vidensbyens aktører kan nå endnu længere ud med vores budskaber end tidligere,” siger Marianna Lubanski, adm. direktør i Science City Lyngby.

Læs mere om Netværk for kommunikation her.