Ny tovholder for Vidensbynetværk for Mindre Virksomheder

Johnny Møller er ny tovholder i Vidensbynetværket for Mindre Virksomheder. Johnny har gennem en række år været aktiv i netværket og har et godt kendskab til Lyngby og det lokale erhverv.

”Vidensbyen betyder meget for mig, og jeg glæder mig til at drive og udvikle netværket videre. Der er et højt engagement og en god energi i netværket, og sammen med de øvrige netværksdeltagere og sekretariatet vil jeg gerne være med til at understøtte små- og mellemstore virksomheder i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vi er allerede i gang med at udvikle nye tiltag som jeg ser frem til at komme igang med”, udtaler Johnny Møller.

Videndeling og projekter
Vidensbynetværket for Mindre Virksomheder arbejder på at skabe et stærkt og lokalt erhvervsnetværk og fremme nytænkning og innovation i virksomhederne gennem sparring på tværs af brancher.

”Som deltager får du adgang til en enorm viden fra andre små- og mellemstore virksomheder, men også om hvad der sker i kommunen og i Erhvervshusene. Netværket er en fantastisk mulighed for at møde andre, som står med nogle lignende udfordringer som en selv. Fælles for os i netværket er, at vi alle sidder med ekspertviden indenfor et specifikt område, som vi hver især kan få gavn af, når vi videndeler,” fortæller Johnny Møller.

Platform for sparring og samarbejdsmuligheder
Netværket er en platform for samarbejdsmuligheder, idéudvikling, vidensdeling og opbygning af netværk på tværs af brancher. Netværket består dermed af aktive deltagerne, som selv fastlægger hvilke temaer, arbejdsområder og projekter, de finder relevante at arbejde med.

”Som mindre virksomhed har man et behov for at sparre med andre virksomheder. Sammen kan vi hjælpe hinanden og dermed inspirere og styrke hinandens forretninger. Men i netværket skal også iværksætte nogle projekter, der har en effekt for de mindre virksomheder i kommunen,” uddyber Johnny Møller.

Til hverdag arbejder Johnny Møller som SEO specialist i sit eget bureau Online Advisor, hvor han bl.a. hjælper virksomheder med søgemaskineoptimering. Netop nu, er Online Advisor nomineret til finalen for årets SEO kampagne til Nordic Search Awards 2019, som afholdes den 25. april i Stockholm.

Vidensbynetværket for Mindre Virksomheder er baseret på frivillighed og er åbent for nye deltagere. Er du nysgerrig på netværket, se film nedenfor (2min) eller læs mere her. 
Har du lyst til at deltage i netværket venligst kontakt Mikkel Schønning Sørensen fra Vidensbyen på mss@vidensby.dk.