Lyngby-Taarbæk Vidensby har ansat ny direktør

Lyngby Taarbæk Vidensby har ansat Marianna Lubanski som ny direktør.

Marianna Lubanski har lang international erfaring med innovation, iværksætteri og forretningsudvikling og har stor erfaring med regionaludvikling i tæt samarbejde med universiteter, kommuner og private virksomheder samt et stort globalt netværk, der nu skal være med til at fortsætte Vidensbyens gode udvikling.

“Lyngby-Taarbæk Vidensby er et unikt samarbejde med et kæmpe potentiale, og det er en imponerende udvikling, der er i gang. Jeg er stolt over, at jeg nu kan bringe min lange erfaring med innovation og erhvervsudvikling i spil i Vidensbyen. Og jeg ser frem til at arbejde sammen med Vidensbyens medlemmer og de dygtige medarbejdere og skabe mest mulig værdi for alle Vidensbyens stakeholdere, borgere, studerende, virksomheder, mv.” udtaler Marianna.

Marianna Lubanski er uddannet cand.merc.int. og har i de sidste 7 år været direktør i Copenhagen Capacity, blandt andet med ansvar for at tiltrække udenlandske virksomheder til Hovedstadsområdet. Hun har været direktør for det danske innovationscenter i Silicon Valley, arbejdet med forretningsudvikling i Grundfos, og været projektleder for Innovationsrådet i Mandag Morgen. Hun har været selvstændig flere gange og arbejdet tæt sammen med de danske og internationale innovations- og iværksættermiljøer. Det er således en erfaren kvinde, der nu kaster sig ind i opgaven med at videreudvikle Vidensbyen.

På bestyrelsens vegne udtaler formand Claus Nielsen, at han er glad for, at man har indgået aftale med en så kompetent og erfaren kandidat til at udfylde stillingen som direktør, og han ser frem til at videreudvikle Vidensbyen med Marianna Lubanski ved roret.