Lær at lave podcasts, tænke kreativt eller præsentere dit brand i en kort og klar video

Kort & Dokumentar Filmskolen tilbyder lige nu kurser for kommunikationsmedarbejdere og andre der gerne vil lære at lave podcasts, tænke kreativt eller producere corporate film til virksomheden.

Læs mere om aktuelle kursustilbud her:

5 dages kursus i at producere podcast

Vil du producere din egen podcast? Få hands-on i konceptudvikling, optageteknik og redigering – og ikke mindst værdifuld feedback fra erfaren journalist fra DR.

Så tilmeld dig kurset ‘Producer din egen podcast – fra ide til færdigt koncept’ med journalist Pernille Bøggild, som har produceret interviews og reportager til DRs Orientering og montager og radiodokumentarer til P1.

Læs mere.

2 dages kursus i Kreativ idé og konceptudvikling

Skal du konstant levere nye skæve idéer, innovative tiltag og kreative formgreb – og mangler du inspiration og værktøjer?

På dette intensive kursus lærer du grundprincipperne i kreativitet og får værktøjer til at være kreativ, strategisk, analytisk og målrettet i din idé- og konceptudviking.

Din oplevelse af kreative og geniale koncepter udfordres, når du gennem øvelser lærer at nedbryde dem til byggeklodser af simple idéer. Når først du opdager, at alt består af simple byggeklodser, kan du selv bygge nyt ud fra egne og andres idéer. Selv i fagområder der ligger langt fra dit eget, findes der tanker og idéer som kan bruges i nye sammenhænge.

Læs mere.

5 dages kursus at lave corporate film

Formidling som filmoplevelse: Hvordan omsætter du brand, identitet og forenkler det komplekse til korte og effektive videoer?

På 5 dage lærer du at at skabe stærke visuelle fortællinger og producere din egen korte film. Er du vidensformidler af komplekst stof, og har du brug for at blive skarpere på, hvordan du formidler dit budskab på en kort og engagerende måde? Vil du lære at udnytte filmmediets fulde potentiale uanset om det er til markedsføring eller oplysning?

Så tag dette intensive dagskursus med instruktør, fotograf og klipper Anders Graver, der har 15 års erfaring som tilrettelægger, filmfotograf og klipper af videoer til online-platforme.

Læs mere.

Besøg Kort og Dokumentar Filmskolen her.