Nyt medlem: Kort og Dokumentar Filmskolen

Kort og Dokumentar Filmskolen er blevet en del af Science City Lyngby.

Hvorfor har I meldt jer ind i Science City Lyngby?
“Kort & Dokumentar Filmskolen har hidtil været en velbevaret hemmelighed i Lyngby-Taarbæk, men vi ser store muligheder i at samarbejde bredere med erhvervslivet og andre aktører i lokalområdet,” fortæller Malene Ronnenberg Kirk, Marketingansvarlig hos Kort & Dokumentar Filmskolen.

“Vi kan tilbyde uddannelse og efteruddannelseskurser inden for al kommunikation med levende billeder, podcast mm. – som vi erfarer, at erhvervslivet har et kæmpe behov for. Ikke mindst i disse tider hvor vi i endnu højere grad kommunikerer via forskellige medieplatforme, og hvor fx live streaming er blevet en del af vores hverdag.”

Hvad glæder I jer mest til at få ud af samarbejdet?
“Vi håber, at vi kan starte dialog med virksomhederne om, hvilke behov de har for at styrke deres kommunikation, at vi kan udveksle erfaringer og med vores kompetencer bidrage til at synliggøre virksomhederne og Science City Lyngby. Samtidig holder vi løbende gratis foredrag i Det Danske Filmstudie i Lyngby. Hvor flere af foredragene også vil være relevante for de lokale virksomheder og Science City at deltage i,” siger Malene Ronnenberg Kirk.

Om Kort & Dokumentar Filmskolen
Kort & Dokumentar Filmskolen er Danmarks største uafhængige filmskole. Den leverer kurser, mini-uddannelser og uddannelser inden for film, tv og nye medier på alle faglige niveauer. Underviserne er folk fra branchen, og sammen dækker de stort set alle fagområder inden for professionel film, tv og online videoproduktion.

Kort & Dokumentar Filmskolen er landets største udbyder af kurser og uddannelser indenfor TV, film og online medier. Det er her de store mediehuse sender deres ansatte på efteruddannelse. Det er også her at folk med drømme om en karriere inden for levende billeder, har fundet en alternativ vej ind i branchen.

Filmskolen blev grundlagt i 1999 ud fra en vision om at gøre filmhåndværket tilgængeligt for alle, som har en passion for at fortælle med levende billeder.

Som navnet antyder, så er filmskolen specialiseret i de korte videoformater og dokumentarfilm. Med dagens mediebillede, hvor dokumentarfilm vises i primetime og udbredelsen af video på digitale platforme er eksploderet, er Kort & Dokumentar Filmskolen mere relevant end nogensinde.

Læs mere om Kort og Dokumentar Filmskolen her.