BLIV EN AKTIV DEL AF SUSTAINABILITY LAB

Join us

Her kan du læse mere om dine muligheder i Sustainability Lab og vores produkter.

For virksomheder, SCL medlemmer, videns- og klyngeorganisationer, iværksættere og øvrige aktører der tager del i den grønne omstilling.

Showroom / living lab: Demonstrer eller test din løsning/teknologi hos os

Sustainability Lab er en samarbejdsplatform, et showroom og living lab.

Som virksomhed, organisation eller startup kan I demonstrere eller teste jeres grønne løsninger i Sustainability Labs Showroom / living lab. Showroomet giver jer mulighed for at udstille løsningen via en ‘Bannerplads’ som et ekstra vindue eller profileringsplatform.

Book en bannerplads i showroomet, hvor vi præsenterer din teknologi/løsning til indkomne delegationer og inviterer jer til at mødes med relevante aktører alt efter interesse.

Læs mere her.

Co-working: Bliv en del af et nyt grønt kontorfællesskab

Leder du/I efter et nyt kontorfælleskab?

Som en del af Sustainability Lab ønsker vi at skabe et nyt spændende kontormiljø for virksomheder og startups, der har særligt fokus på løsninger eller aktiviteter til den grønne omstilling. Beliggende på Lyngby Hovedgade 94, med  kort gåafstand til stationen, er vores rammer netop nu under udvikling, og vi ser meget frem til at åbne – vores svar – på et bæredygtigt og buzzing co-working space. Et miljø vi sammen skal videreudvikle med kommende lejere.

Særligt for Sustainability Lab, bistår SCL sekretariatet med rådgivning, netværk, facilitering og kontakt til øvrige virksomheder i økosystemet og blandt vores medlemskreds.

Kontakt os allerede nu for en fremvisning af vores lokaler og se om stedet er noget for dig.

Vores lejeaftaler er meget fleksible og du hæfter kun for en måned ad gangen. Nemmere bliver det ikke.

Læs mere om vores kontorpladser her.

Lej vores showroom eller mødelokale til events/interne aktiviteter

Særlige priser for medlemmer af Science City Lyngby.

Har du en interesse i at invitere en gruppe af dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere på besøg i Sustainability Lab, modtager vi jer gerne efter nærmere aftale.

I kan booke et besøg i showroom til en delegation eller leje vores møde- og eller eventspace til interne aktiviteter. Eksempelvis møder, kurser eller større events.

Læs mere her.