Hvad får Danmark ud af at opbygge innovationsdistrikter?

Oplev debatten om innovationsdistrikterne via Twitter

I Boston gør man det, i Barcelona har man været i gang længe, Philadelphia gør det og Eindhoven følger stærkt med. Hvor er Danmark? I de senere år har innovationslandskabet verdenen over ændret sig. For blot 20 år siden lå forskerparker og innovationsmiljøer som i Silicon Valley afsides – langt væk fra byerne. Arbejdet var isoleret og idéerne blev holdt inden for husets fire vægge. Men i dag ser vi en bevægelse, hvor nærhed, inklusion og integration i bylivet er altafgørende for innovation. Vidensbyen er Danmarks førende eksempel på et innovationsdistrikt til dato.

Derfor satte Vidensbyen i samarbejde med BLOXHUB fokus på hvordan samfundet får mest ud af den nyeste bølge: innovationsdistrikter i byer, da innovationslandskabernes fader, Bruce Katz, besøgte Danmark.

Se live stream fra debatten via Twitter

Du kan gen-opleve det spændende oplæg fra Bruce Katz og paneldebatten, hvor Peter Mering fra Danica Ejendomme, Mette Kynne Frandsen fra Henning Larsen, Caroline Arends fra Lyngby-Taarbæk Vidensby og Bruce Katz diskuterede samspillet mellem det private, offentlige og forskning og uddannelse. Debatten blev modereret af Kim Bek fra Urban Help.

Se hele arrangementet her