TaxHelper blev årets Guldæg

Tre kvalificerede finalister kæmpede om titlen som årets Guldæg til finalereception i DTU Skylab.

Finaledagen bød på taler fra Borgmester, Sofia Osmani, Tommy Andersen fra byFounders og Dennis Poulsen fra Guldægvinderen 2019, VALUER. Formand for Science City Lyngbys bestyrelse, Charlotte Mark, orkestrerede dagen.

Tre kvalificerede finalister

Årets tre finalister – Tax HelpergMendel og Finuprise – var blevet udvalgt blandt et hav af talentfulde ansøgere. Til finalen skulle de tre startups pitche deres forretningsidé til juryen i håbet om at blive den heldige vinder af en tur til innovationsbyen Tel Aviv og DLD Tel Aviv Innovation Festival.

De tre finalister:

Diagnose i løbet af dage frem for år

gMendel er et forskningslaboratorium for kunstig intelligens og genomik til sjældne sygdomme, der er vanskelige at diagnosticere, og som sigter mod intelligent sygdomsforebyggelse, diagnose og behandling.

Få styr på skat med Tax Helper

Tax Helper er etableret med en mission om at gøre skat let og tilgængeligt for alle. Deres app er et værktøj for folk uden umiddelbar finansiel forståelse til at tage kontrollen over deres skat tilbage.

Læs TechSavvys omtale af årets Guldæg-vinder.

Money Talks: Gør en forskel med dine investeringer

Finuprise har udviklet en app, der hælper folk med at investere deres bæredygtigt.

TaxHelper løb med prisen

Juryen bestående af erfarne erhvervsfolk og iværksætterprofiler lagde vægt på at alle finalister var højt kvalificerede til at blive dette års Guldæg. Valget af en vinder var derfor bl.a. baseret på den startup, de mente, ville få størst udbytte af præmien – nemlig et skræddersyet besøg i et af verdens bedste iværksættermiljøer i Tel Aviv.

Om Guldæg

Guldæg er en IT-iværksætterkonkurrence med stort udsyn. Vinderen præmieres med en tur til DLD Tel Aviv Innovation Festival, hvor man gennem et skræddersyet program får mulighed for at videreudvikle sit projekt i et af verdens bedste iværksættermiljøer i den israelske vækstby Tel Aviv.

Bag konkurrencen står den Israelske Ambassade i Danmark, Science City Lyngby, Innovation Center Danmark, Keystones og Maersk Drilling.