Guldæg – Åben for indstillinger

Så er det nu du kan indstille dit projekt og startup til dette års Guldæg – Danmarks næste iværksættertalent. Er dit startup klar til at få luft under vingerne og vise I er en succes? 

Frist for tilmelding er d. 27. juni 2022 og alle indstillinger får feedback og input fra vores erfarne jury til den videre vækstrejse.

Send ansøgning her.

Guldæg er en årlig dansk-israelsk IT-iværksætterkonkurrence, der siden 2014 har udklækket flere succesfulde virksomheder, og senest Texhelper i 2021, der har udviklet en platform og værktøjer til understøttelse af det danske skattesystem.

Konkurrence for startups på seed-stadiet
Konkurrencen er en unik mulighed for startups på seed-stadiet til at få sparring fra erfarne erhvervsfolk, møde et stærkt vidensfelt og vækstmiljø i og omkring Lyngby og en gylden mulighed for at videreudvikle sit iværksætterprojekt i et af verdens bedste startup-miljøer i den israelske innovationshub Tel Aviv.

Guldæg er arrangeret af den Israelske Ambassade, Det Danske Innovationscenter i Tel Aviv og Science City Lyngby, der siden 2019 har været samarbejdspartner og vært for finaleeventen. I år ser vi frem til endnu engang at kunne byde velkommen hos DTU Skylab, der med sit inkubations-miljø skaber de helt rigtige rammer for en begivenhed som Guldæg, hvor innovation og talent er i fokus hver dag.

Finaleevent & Pitch
Med Guldæg, får 3 udvalgte finalister mulighed for at træde op på den internationale scene og foran en knivskarp jury, som sidder klar til at bedømme. I år afholdes finaleevent med pitch torsdag d. 25. august hos DTU Skylab. Program følger.

Iværksættere fra hele landet opfordres til at melde sig til konkurrencen via www.guldæg.dk, hvorefter de tre mest lovende projekter nomineres.

Feedback til alle indstillinger
Alle projekter indstillet til konkurrencen vil blive behandlet af juryen, som vil give feedback til den videre vækstrejse.

Med i dette års jury sidder:

  • Anette Nørgaard, Relationship Director hos Visma Dinero,
  • Tommy Andersen, Founder & Managing Partner i byFounders,
  • Sussi Bianco, Direktør i Konsulenthuset Sussi Bianco,
  • Jan Rosenbom, Partner i Keystones
  • TBA
  • TBA

Præmie
Vinderen af Guldæg kan se frem til en skræddersyet rejse med et ugelangt program til innovationsbyen Tel Aviv, hvor værdifuld viden og nye kontakter venter.

​Her får dette års vinder adgang til Israels største Tech og Innovations-festival DLD Tel Aviv samt planlagte møder, foredrag og netværksmuligheder med lokale iværksættere, førende angel investorer og det israelske erhvervsliv.

Send ansøgning her.