Flyttedag i Vidensbyen

Vidensby-sekretariatet er flyttet til nye rammer

Der er en spændende udvikling i gang nord for DTU, hvor Haldor Topsøe og Geo har hovedsæder. Flere tomme ejendomme er blevet solgt, og de bliver nu renoveret og gjort indflytningsklare for nye virksomheder. Senest er virksomheden Aquaporin, der bl.a. specialiserer sig i vandteknologi, flyttet til området med mere end 40 medarbejdere. Workstation Office Community er også blandt de nye virksomheder i området, hvor man er i fuld gang med at skabe rammerne til et spændende kontorfællesskab med plads til mange mindre og mellemstore virksomheder.

”Vi har været fantastisk glade for at bo i Forskerparken Scion DTU, som er et dynamisk sted, der passer præcist til startup virksomheders behov. Scion DTU er lige nu fuldt udlejet – og nu er det tid til noget nyt for Vidensbyens sekretariat, ”udtaler Caroline Arends, direktør i Lyngby-Taarbæk Vidensby.

Workstation Office Community driver i forvejen kontorfællesskaber i Vallensbæk og Taastrup med stor succes og glæder sig over at kunne tilbyde helt nye og møblerede kontorfaciliteter i Lyngby. Virksomheden anser Lyngby som et af de mest attraktive områder at etablere erhverv, ikke blot for store virksomheder som Microsoft og Novozymes, men også for mange mindre virksomheder, der gerne vil placere sig universitetsnært og med nemme tilkørsels- og parkeringsforhold.

Nyrenoverede kontorer hos Workstation Office Community i Lyngby står klar til at tage imod virksomheder, og Vidensby-sekretariatet er pr. d. 1. august flyttet ind som nogle af de første lejere i bygningen.

Caroline Arends tilføjer: ”Det er vigtigt, at der ikke blot bygges nyt på bar mark i traceet eller andre steder i Lyngby, men at eksisterede, tomme ejendomme renoveres og gøres tidssvarende og attraktive for vidensvirksomheder. Vi håber meget, at Vidensbyens sekretariat kan bidrage til udviklingen af det attraktive erhvervsmiljø i området ved Nymøllevej”

Fakta:                                                                                                                   

Vidensbyens nye adresse:
Lyngby-Taarbæk Vidensby
Nymøllevej 50
2800 Kgs. Lyngby