Flot finansiering af projekt om foreningsliv på engelsk

Vidensby-projektet ‘Leisure in Lyngby’ har netop modtaget en større bevilling fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering under Beskæftigelsesministeriet. Formålet med projektet er at gøre det lettere for foreninger at få kontakt til og modtage nye internationale medlemmer, og bevillingen skal bl.a. understøtte udviklingen af en engelsksproget portal til eksisterende foreningers hjemmesider.

‘Leisure in Lyngby’ samler lokale virksomheder, expats, foreninger og studerende på en helt ny måde. Blandt andet deltager Cphbusiness studerende og undervisere i udviklingen af den engelsksprogede portal som et led i et uddannelsesforløb, lokale foreninger får udarbejdet hjemmesider, der retter sig mod internationale borgere, og en række expats deltager på workshops og giver sparring til foreningerne om deres behov og forventninger.

Formålet med projektet er at integrere flere internationale borgere i det lokale foreningsliv ved at gøre det nemmere at finde foreninger og aktiviteter og ved at sikre en god modtagelse i foreningslivet.

Projektet henvender sig til både internationale vidensarbejdere og lokale foreninger i Lyngby-Taarbæk, og hensigten er at portalen på sigt også kan benyttes i resten af landet.

Partnere i projektet

Frivilligcenter og Selvhjælp Lyngby-Taarbæk | Cphbusiness | DTU | Lyngby-Taarbæk Kommune | Lyngby-Taarbæk Vidensby