Flere internationale i job efter efterårets karriereevent i Vidensbyen

12 virksomheder stod klar med ledige jobs

International Career and Matchmaking Event, som Vidensbyen afholdte sammen med en række partnere i slutningen af oktober, havde til formål at skabe konkrete jobaftaler mellem internationale talenter og virksomheder med åbne jobpositioner.

På baggrund af prescreenings af alle kandidater forud for eventet, blev 180 kandidater ud af et ansøgerfelt på over 600 interesserede, invitereret til at deltage på dagen, hvor 12 virksomheder stod klar med ledige jobs inden for ingeniørfaget, IT og kommunikations – og virksomhedsledelse.  

I løbet af fem kortere sessions fik kandidaterne i mindre grupper mulighed for at møde virksomhederne, som de var matchet med. De fem sessions bragte kandidater og virksomhedsansatte tættere på hinanden, hvilket også kommer til udtryk ved at 8 af de internationale kandidater allerede er kommet i job i en af de medvirkende virksomheder, samt at flere i forlængelse af karriereeventet er blevet inviteret til jobinterviews.

Virksomheden Hempel var en af deltagerne til karriereeventet, og Talent Acquisition Specialist, Nichlas Daugaard var begejstret for arrangementet:

”Vi har helt sikkert fået meget ud af at være med til karriereeventet. Det var et event der passede godt til Hempel, da vi er interesserede i internationale profiler. Vi har endnu ikke publiceret vores pioneer stillinger som vi promoverede til karriereeventet, men jeg er sikker på, at vi kommer til at få nogle gode ansøgninger fra flere af dem vi mødte på dagen.”

Det er centralt for Vidensbyens arbejde at skabe en attraktiv by for nationale og internationale talenter præget af høj livskvalitet. Herunder er det essentielt at skabe jobs til de mange internationale talenter, der kommer til Danmark for at arbejde eller uddanne sig fra bl.a. DTU, Cphbusiness og universiteter i resten af Greater Copenhagen.

Karriereeventet var arrangeret og støttet af: