En del af Vidensbyen

I Vidensbyen har vi et fælles ønske om at udbrede kendskabet til udviklingen af den levende universitetsby med de bedste vilkår for erhverv, forskning, uddannelse og entreprenørskab – og foreningens mange medlemmer.

Vi opfordrer derfor alle medlemmer til at benytte logoet ‘en del af Vidensbyen‘ på eget website til at synliggøre medlemskabet af Vidensbyen. Logoet placeres et passende sted på medlemmers website og linkes op til www.vidensby.dk – og er på den måde med til at skabe opmærksomhed om Vidensbyens mange aktiviteter og gode brand.

Logo DA/ENG

 

Vidensby_Del_af_Logo_300            Vidensby_Part_of_Logo_lille

Hent logo

Følgetekst til logo (forslag)


DA:
Lyngby-Taarbæk Vidensby bringer interesser sammen på tværs af byens erhvervsliv, forskning, uddannelse og Lyngby-Taarbæk Kommune. Ambitionen er at udvikle Lyngby til en levende universitetsby og en udviklingshub for innovation og entreprenørskab tæt på teknologisk forskning i verdensklasse.

ENG:
The City of Knowledge
facilitates collaboration between businesses, scientific and educational institutions and the municipality of Lyngby-Taarbæk. The objective is to develop Lyngby into a vibrant university town and a hub for innovation and entrepreneurship in close proximity to world-class technological research.

Eksempler på placering af logo på medlemmers website

Eksempel 1: www.visma.dk

VISMA_screenshot

Eksempel 2: www.geo.dk/partnere

 

GEO_en del af vidensbyen

Eksempel 3: www.lyngby-boldklub.dk