En del af Science City Lyngby

I Science City Lyngby har vi et fælles ønske om at udbrede kendskabet til udviklingen af den levende universitetsby med de bedste vilkår for erhverv, forskning, uddannelse og entreprenørskab – og foreningens mange medlemmer.

Vi opfordrer derfor alle medlemmer til at benytte vores logo på eget website til at synliggøre medlemskabet af Science City Lyngby. Logoet placeres et passende sted på medlemmers website og linkes op til www.vidensby.dk – og er på den måde med til at skabe opmærksomhed om Vidensbyens mange aktiviteter og gode brand.

Download logopakke her.

Følgetekst til logo (forslag)

DA:
Science City Lyngby bringer interesser sammen på tværs af byens erhvervsliv, forskning, uddannelse og Lyngby-Taarbæk Kommune. Ambitionen er at udvikle Lyngby til en levende universitetsby og en udviklingshub for innovation og entreprenørskab tæt på teknologisk forskning i verdensklasse.

ENG:
Science City Lyngby facilitates collaboration between businesses, scientific and educational institutions and the municipality of Lyngby-Taarbæk. The objective is to develop Lyngby into a vibrant university town and a hub for innovation and entrepreneurship in close proximity to world-class technological research.

Eksempler på placering af logo på medlemmers website

Eksempel 1: www.geo.dk/partnere