Det sker i maj

Maj måned er over os og foråret har ramt Danmark. Hos Science City Lyngby er vi glade for at Danmark er ved at åbne op igen, så vi igen kan se jer allesammen til nogle spændende arrangementer.

Arrangementer i maj

10. maj 2021
BID samabejde
Gratis – Scandic Hotel

Det er vigtigt at tænke nyt for at kunne bevare og udvikle byens tiltrækningskraft – både i forhold til kunder, men også for at bidrage til livkvaliteten i byen. Det gør et såkaldt BID-samarbejde, hvis format inviterer flere (private) parter med rundt om bordet, når der fx skal tales om mere byliv i bymidten eller bedre byrum for borgere og besøgende. Kvalitet i byrummet betaler sig – bl.a. i form af øget kundestrøm og konkurrenceevne.

Læs mere her.

26. maj 2021
Webinar om online handel og de fysiske butikkers fælles dynamik
Gratis – Online

Hør hvordan fysiske butikker og onlinehandlen kan gøre bedre brug af eksisterende data til at forbedre kundeoplevelsen og øge værdien af deres aktiver. RetailTech Lab, Frankly og Globeteam inviterer til webinar om fremtidens retail, hvor konkurrencen om kunderne bliver hård, og hvor evnen til digital omstilling og connected-retail bliver afgørende for en virksomheds fremtid. 

Læs mere og tilmeld dig her.

26. maj 2021
SCL Masterclass – Sådan skaber du et funktionsdueligt team

Gratis – Online

I denne SCL Masterclass series for start-ups, vil business angel Lars Arne Christensen dele sine erfaringer om, hvordan man skaber et funktionsdueligt team. Du vil blive introduceret til en række overvejelser, råd og værktøj, som vil klæde dig bedre på i forhold til at træffe de rette beslutninger, når du skaber et funktionsdueligt team.

Læs mere og tilmeld dig her.

27. maj 2021
Viden & Vin besøger Bakken

50 kr. – Bakken

Kom på besøg i verdens ældste forlystelsespark Bakken. Få et unikt blik bag facaden når vi inviterer til Viden & Vin i den gamle rutschebanes have. Det helt specielle sted midt på Bakken er hjemsted for mange minder og historier. Som noget helt unikt kan du komme med ind i den gamle rustchebanes hemmelig have. Kom og hør sjove historier om den gamle rustchebane i verdens ældste forlystelsespark Bakken og mød den folkekære figur Pjerrot.

Læs mere og køb billet her.