Danske IT-iværksættere skal kæmpe om Guldæg pris i Vidensbyen

Lovende iværksættere kan nu tilmelde sig Guldæg konkurrencen.

Den vindende iværksætteridé kåres ved en finale hos DTU Skylab i Lyngby d. 6. juni, hvor der vil være mulighed for at møde dette års jury og netværke med både Lyngby’s lokale innovationsmiljø og erfarne erhvervsprofiler fra økosystemet.

Konkurrencen er bygget op omkring den internationale venture- og startup-festival ’DLD Tel Aviv Innovation Week’ i et samarbejde med Innovation Center Denmark i Tel Aviv, TechSavvy Media, Microsoft Danmark og den Israelske Ambassade med det formål at sætte fokus på talentmassen blandt de danske IT-iværksættere, og give dem en international platform at folde sig ud på.

Stjernespækket jury sidder klar
IT-iværksættere fra hele landet opfordres til at melde sig til konkurrencen via hjemmesiden www.guldæg.dk senest d. 30. april, hvorefter juryen nominerer de tre mest lovende projekter. Der er lagt op til en nervepirrende finaledag for de nominerede iværksættere, som hver især skal pitche deres projekter for en jury bestående af tunge erhvervsfolk og erfarne iværksætterprofiler.

“Vi er meget glade for, at ’Guldæg’ kommer til Lyngby i år. I Vidensbyen arbejder vi ud fra en ambition om at gøre Lyngby-Taarbæk til en attraktiv hub for iværksættere, og vi har et stort fokus på, at viden og teknologi skal blive til vækst og arbejdspladser i samfundet. Med innovation og entreprenørskab som centrale kerneområder på DTU og i DTU Skylab, er der masser af dygtige studerende, forskere, iværksættere og forretningsudviklere at trække på i Lyngby. Og der er meget vi kan lære af det entreprenante startup-miljø i Israel. Derudover har vi i Vidensbyen fokus på en tidlig identifikation af særlige innovations-talenter netop ved at samarbejde om initiativer som ’Guldæg’, så iværksættere kommer tættere på succes herhjemme og i udlandet,” fortæller direktør i Vidensbyen, Caroline Arends.

Det vindende team kan se frem til et ophold i iværksætterbyen Tel Aviv og til at blive en del af ‘DLD Tel Aviv Innovation Week’, venture og start up-festivalen i et af verdens førende iværksættermiljøer. Vinderen får skræddersyet et program i samarbejde med Innovation Center Denmark i Tel Aviv og skal netværke med potentielle samarbejdspartnere og investorer samt andre iværksættere.

Læs mere om konkurrencen og tilmeld dig her.

Vidensbyen som regional iværksætter-destination og ‘driver’ for innovation
Foruden Guldæg findes der mange andre projekter, tiltag og events som året rundt støtter op om at fremme udviklingen af innovation og iværksætteri i Lyngby-Taarbæk Vidensby.
Nedenfor et kort overblik.

Aktiviteter og events:

Inkubatorer og acceleratorer

Services

Læs også mere om VBN for iværksætteri og entreprenuership her.