Nyt medlem: CoInsights

Paraply-startuppen CoInsights er blevet en del af Science City Lyngby.

Ny teknologi, innovation og diversitet

CoInsights Aps er en paraply-startup, der arbejder med ny teknologi, innovation og diversitet gennem events som fx RoboInsights i samarbejde med DTU, camps i regi af NGO’en High5Girls, der arbejder på at motivere piger til at vælge STEM og projektet Lagertha, der støtter kvinder i at vælge en karriere inden for STEM-fagene.

Bag virksomheden står Marianne Andersen, som er svagstrømsingeniør med mange års erfaring fra især medtech-branchen, og som for 5 år siden startede CoInsights.

“Vi beskæftiger os primært med forretningsudvikling for både små og store virksomheder. Derudover forhandler vi høj-præcisionssensorer til robotter fra KVH (IMU, FOG og INS),” fortæller Marianne Andersen og fortsætter:

“Pt. arbejder vi også sammen med DTU om at lave et RoboInsights-event, der handler om robotter, automation og AI, og som arbejder på at få forskning og samfund tættere på hinanden. Sidst men ikke mindst er der vores NGO’er High5Girls og Lagertha, der henholdsvis arbejder for at motivere flere piger i 13-19-års alderen til at vælge STEM-vejen og for at støtte kvinder indenfor iværksætteri og/eller industrier med få kvinder såsom det maritime, transport, logistik mv.”

Om Marianne Andersen, stifter af CoInsights

Marianne er uddannet elektronikingeniør og har en eMBA. Hun har primært arbejdet i medtech-virksomheder, og inden for de sidste år med robotter bredt (produktion, landbrug, sundhed, sociale robotter, kunstig intelligens, marine, space, etc). Idag er hun direktør i CoInsights, der hjælper startups med at komme ud i verden med spændende teknologiske løsninger – primært inden for medtech eller robotics. CoInsights forhandler FOGs, IMUs og INSs fra KVH – høj præcisions produkter, der bruges indenfor navigation til blandt andet løsninger i militæret. 

Marianne Andersen modtog sidste år IDAs Agnes og Betzy pris. En pris IDA udlodder til personer, der har gjort noget ekstraordinært i forhold til teknologi og diversitet. 

Du kan bl.a. møde Marianne Andersen i Science City Lyngbys Netværk for skole, uddannelse og virksomheder.

Læs mere om CoInsights her.

Kunne du tænke dig at blive en del af Science City Lyngby?
Kunne du tænke dig at blive en del af Vidensbyen eller tage del i et af vores faglige netværk, så tag fat i adm. direktør Marianna Lubanski på ml@vidensby.dk.