EN SANDKASSE FOR INNOVATIVE VIRKSOMHEDER & TALENT

Co-working & Community

Bliv en del af vores grønne kontorfællesskab og få adgang til et stærkt netværk af innovative aktører i og omkring Science City Lyngby

Leje af kontorplads: 2300kr. + moms

Adresse: Lyngby Hovedgade 94 – Gåafstand til tog/bus station: 5min

Book en kontorplads i vores fællesskab til dig selv, din virksomhed eller til startups og/eller studiegrupper, som du samarbejder med. Fokus for din virksomhed eller aktiviteter skal være inden for bæredygtighed bredt.

Science City Lyngbys +80 medlemmer vil løbende mødes i vores showroom hvor du også vil få mulighed for at interagere med foreningens medlemmer. Få overblik over vores medlemmer her. 

Fleksible lejeaftaler & fornuftige priser 
En månedlig kontorplads i Sustainability Lab koster 2300kr. + moms pr. plads.
Hertil kommer et servicegebyr på 100kr. pr. plads.
Lejen inkluderer en anvist arbejdsplads efter aftale, fibernet/wifi, rengøring, adgang til mødelokale & køkken.

Vores lejeaftaler er meget fleksible. Vi tager ikke depositum og du hæfter kun for en måned ad gangen, mens vi har 3 måneders opsigelse. Nemmere bliver det ikke.

Du kan leje en plads til dig selv, din virksomhed, startups du samarbejder med eller grupper af studerende, der arbejder på et projekt for din virksomhed.

Fordele ved dit kontorlejemål
Udover en fysisk plads i vores fællesskab, vil du blive tilbudt at deltage i forskellige aktiviteter som fx: fredagsbar, events, masterclasses mm.

Du/I vælger selv omfanget af jeres deltagelse i Sustainability Lab, hvor aktivt i ønsker at være med i fællesskabet, men vi opfordrer til at deltage for at få mest mulig udbytte af de mange relationer huset tilbyder og dermed viden som vi har vi vores netværk.

Connecting people & innovation – skab nye muligheder i Danmarks førende innovationsdistrikt
Særligt for Sustainability Lab, bistår SCL sekretariatet med rådgivning, netværk, facilitering og kontakt til øvrige virksomheder i økosystemet og blandt vores medlemskreds.

Vi har mere end 10 års erfaring med at etablere partnerskaber i ind- og udland  og arbejder hver dag på at sikre en stærk sammenhængskraft på tværs af byens aktører. Netop samarbejdet på tværs af sektorer skaber overblik over aktører, midler og muligheder i markedet. Deraf opstår fælles perspektiver for en koncentreret indsats i form af klyngesamarbejder eller fokuserede indsatser.

Byg videre på din forretning, din løsning eller teknologi i vores spritnye Lab – vi ser frem til at høre fra dig.