Byggeboom i Vidensbyen

Flere nye byggerier i Lyngby-Taarbæk Kommune er ved at nå i mål.

BaseCamp byder studerende indenfor
BaseCamp er snart klar til at invitere de første studerende indenfor i deres nye ungdomsboliger. Bygningen med 639 lejligheder forventes nemlig at være klar den 1. september. Bebyggelsen, der snor sig gennem landskabet, byder på alt hvad en studerende har brug for – lige fra moderne værelser og loungeområder til state-of-the-art faciliteter, herunder et fitnesscenter, et gaming-rum og en biograf. På taget har man ovenikøbet etableret en løbebane.

Zleep Hotel er klar til gæster
Det 3-stjernede Zleep Hotel er klar til at modtage de første gæster til september. Hotellets 78 traditionelle hotelværelser og 34 hotellejligheder til længerevarende ophold står færdigt og byder velkommen til september. Det nye hotel er tegnet af Årstiderne Arkitekter og er i seks etager med et Fitness World-træningscenter i to etager.

Sorgenfrivang II
Den gennemgribende renovering af de karakteristiske højhuse i Sorgenfri, Sorgenfrivang II, er afsluttet i 2020. Renoveringen af de i alt 429 almene boliger fordelt på tre blokke har blandt andet haft betydning for beboernes energiregning, da boligernes energiniveau er reduceret med op til 66 %.

Se eller gense Vidensbyens Viden & Vin-arrangement med Jesper Ingemann, partner i Domus Arkitekter, som står bag det enorme renoveringsprojekt.

Trongårdens Byområde – på landet i byen
ELF-Development står bag de 244 boliger, der tilsammen udgør en lille urban landsby med stor mangfoldighed i boligtyperne. Trongårdens Byområde er etableret i yderkanten af Dyrehavegårds jorder, og består af svanemærkede boliger i et område præget af både erhverv, forskning og natur.

På side 6 i Det Grønne Område kan man læse mere om Lyngby-Taarbæk Kommunes mange byggeprojekter.