Bliv mentor i Vidensbyens ‘Career Mentoring Programme’

Medrejsende ægtefæller kommer i job

Vidensbyen søger mentorer, som har lyst til at hjælpe medrejsende ægtefæller til internationale specialister med at skabe en karriere og opbygge et netværk i Danmark.

Mentorordningen ‘Career Mentoring Programme’ opbygger nye netværk og gør det lettere for lokale virksomheder og DTU at tiltrække og fastholde internationale specialister.

Som mentor får du mulighed for at styrke dit professionelle netværk, møde en anden kultur og få ny inspiration. Endvidere gavner indsatsen lokalområdet, du hjælper et andet menneske og mentorarbejdet ser godt ud på CV’et.

Mentorordningen er tidsbegrænset til fire måneder og du er selv med til at vælge din mentee. Næste forløb starter 25. februar 2016.

Tilmeldingsfrist d. 19. februar, 2016


Sophia Cheuang, der har fået job hos COWI, hendes mentor Kate Finnerup Overassistent i Lyngby-Taarbæk Kommune og HR chef hos COWI Finn Bech Andersen. Foto: Signe Steffensen, Det Grønne Område

Lokalavisen Det Grønne Område bragte i marts 2015 denne artikel om Sophia Cheuang, som via sin mentor fra Lyngby-Taarbæk Kommune fik job hos COWI – Sophia er en succeshistorie.

Mere om mentorordningen

Mentorerne kommer fra både offentlige og private virksomheder og bliver på en indledende speed-dating koblet med jobsøgende partnere og ægtefæller til internationale specialister, som er ansat ved en af arbejdspladserne i Lyngby-Taarbæk.

Ordningen bygger på tidligere erfaringer fra bl.a. Vidensbymedlemmet Hellerup Sprogcenter, som for eksempel påviser, at 100 procent af mentees er mere aktive i deres jobsøgning, 60 procent af mentees finder job og at 86 procent af mentees får mere selvtillid i jobsøgningen i Danmark.

Projektet er forankret i Vidensbynetværket for Internationalisering og støttes af Industriens Fond.