Workshop om Science Festival 2017

En win-win for virksomheder og skoler

Startskuddet for dette års Science Festival i Lyngby er en spændende workshop for virksomheder og skoler torsdag d. 9. marts 2017 hos Haldor Topsøe. Her fyrer Vidensbyen op under skole-virksomhedssamarbejdet med henblik på at udvikle et spændende naturvidenskabsprogram i uge 39.

Målgruppe

Målgruppe for workshoppen er alle virksomheder og skoler i Vidensbyen, som arbejder med naturfagene kemi, fysik, biologi, biokemi, IT mv. Især rettes fokus på virksomhederne – både de virksomheder, som er nysgerrige efter at høre mere om, hvordan man kan samarbejde med skolerne, og de virksomheder, som allerede har erfaringer på området.

Formål

Formålet med workshopppen er:

  • Virksomhederne inspirerer hinanden, og rutinerede hjælper nye med at komme i gang
  • Virksomheder og skoler møder hinanden, skaber netværk på tværs og idéer til aktiviteter, som stimulerer interessen for naturvidenskab blandt børn og ung
  • Skolerne hjælper virksomhederne med at identificere konkrete udfordringer, deres elever kan arbejde med på rette faglige niveau

Program for dagen

Kl. 8.30: Velkomst v/Ole Stahl, Haldor Topsøe og Mette R. Steffensen, Vidensby
Kl. 8.45: Speed-dating mellem virksomheder og uddannelsesrepræsentanter
Kl. 10.15: Highlights fra bordene
Kl. 10.45: Konkrete aftaler og den videre vej
Kl. 11.00: Tak for i dag

Deltagelse og tilmelding

Fri adgang for virksomhedsrepræsentanter. Max tre deltagere pr. skole. Deltagelse er gratis. Tilmelding via nedenstående formular.

Se også: Science Festival i Lyngby – naturvidenskab for børn og unge