Science Festival 2018 – Midtvejsseminar

Planlægningen af Science Festival 2018 er i fuld gang

Mulighed for videreudvikling af cases og sparring

Science Festival 2018 foregår igen i år i uge 39, og planlægningen af dette års program er i fuld gang.
En spændende workshop tirsdag den 20. marts 2018 med speed dating på tværs af deltagere blev startskuddet for årets match af skoler/uddannelser og virksomheder. I den kommende tid venter nu et spændende arbejde med at realisere samarbejdet og finde frem til aktuelle naturvidenskabelige cases, som skole- og gymnasieelever kan arbejde med i praksis.

Den 12. juni 2018 afholder Vidensbyen og Lyngby-Taarbæk Kommune midtvejsseminar, hvor deltagerne har mulighed for at mødes og udvikle videre på cases samt få sparring fra andre deltagere.

Baggrund

Dansk Naturvidenskabsfestival – også kaldet Science Festival – er en landsdækkende festival, hvor virksomheder, grundskoler og ungdomsuddannelser sætter fokus på science-fag som fysik, kemi, matematik, biologi, bioteknologi, geografi, IT mv. Festivalen finder sted hvert år i uge 39, og i regi af Vidensbynetværk for Skole og Uddannelse er der de sidste par år blevet skabt nye samarbejder og projekter på tværs af uddannelsesinstitutioner og virksomheder i Lyngby-Taarbæk.