#3 Green Talk – Madspild

Science City Lyngby inviterer til Green Talk om madspild med spændende oplægsholdere

Madspild er noget vi alle kan gøre noget ved. En tredjedel af alt spiseligt mad går til spilde og madspild estimeres at stå for 8-10% af den globale udledning af drivhusgasser. Alene i Danmark estimerer miljøstyrelsen et samlet årligt madspild på 814.000 tons og derfor er verdensmål 12, som tilstræber at halvere madspild i senest 2030, lige så aktuelt nationalt som globalt. På denne Green Talk har vi inviteret spændende oplægsholdere til at dele deres viden og arbejde med madspild og med udgangspunkt i en lokal case.

Program

  • Velkomst og Science City Lyngbys visioner og arbejde med bæredygtighed v/ direktør Marianna Lubanski fra Science City Lyngby
  • Oplægsholdere: TBA
  • Paneldebat + spørgsmål og svar
  • Tak for i dag

Målgruppe for arrangementet er nysgerrige og interesserede fagpersoner, virksomhedsansatte, borgere, studerende, skoleklasser m.fl. der gerne vil inspireres og vide mere om emnet.

Arrangementet er kl. 15-16.30 og åbent for alle. Tilmelding nødvendig af hensyn til forplejning og oplægsholdernes tid. Se formular nedenfor.
Skoleklasser er velkomne til at deltage, men giv gerne en melding herom.

Baggrund
Science City Lyngbys bestyrelse besluttede i 2021, at bæredygtighed og grøn omstilling skal være et centralt omdrejningspunkt i vores arbejde fremadrettet og det er allerede i fuld gang med at blive omsat til konkrete indsatser og samarbejder i Lyngby. Vi vil bl.a. iværksætte en serie af arrangementer, hvor vi sætter spændende personer og cases på programmet, der skal belyse et konkret fokus inden for bæredygtighed, grøn omstilling og klimaet. Vi kalder serien af inspirationsarrangementer for ‘Green Talks’.