20 ambitiøse hardware-virksomheder flytter til Vidensbyen

20 ambitiøse virksomheder er udvalgt til Scion DTU´s Danish Tech Challenge og vil i perioden september-december 2014 være bosat i forskerparken Scion DTU i hjertet af Vidensbyen, hvor de vil gennemgå et intenst og udfordrende program.

Danish Tech Challenge er Danmarks første og hidtil eneste vækstprogram, som henvender sig specifikt til virksomheder, der arbejder med hardware-produkter. De tyve nøje udvalgte virksomheder flytter ind i forskerparken hos Scion DTU i Lyngby den 1. september 2014.

Et unikt tilbud

Scion DTU, et af Vidensbyens medlemmer, har udarbejdet projektet, og forskerparkens beliggenhed i Lyngby er den ideelle kulisse for tekniske iværksættere, som ønsker at udvikle deres virksomhed til en levedygtig forretning. Udover en kontorplads hos Scion DTU modtager de deltagende hold blandt andet:

  • Sparring med eksperter, rådgivere og mentorer
  • Individuel planlægning af investorstrategi
  • Adgang til investorer
  • Eksponering i presse
  • Mulighed for at opbygge et unikt netværkI begyndelsen af 2015 kårer Scion DTU vinderen, som tildeles en hovedpræmie på 500.000 kr. til videreudvikling af virksomheden.

Industriens Fond støtter Danish Tech Challenge med 2,9 mio. kr. Herudover indgår en række samarbejdspartnere, som løbende vil rådgive iværksætterne og sikre, at de opnår den rette viden.