Kursustilbud til iværksættere og mindre virksomheder

Flere succesfulde virksomheder

Baggrund

Iværksætteri og entreprenørskab spiller en afgørende rolle for vækst i samfundet og for fortsat velstand og velfærd i fremtidens Danmark. Iværksætteri og entreprenørskab er således en af mulighederne for at løse de udfordringer vores velfærdssamfund står over for i de kommende år.

Derfor samarbejder Vidensbyen med Lyngby-Taarbæk Kommune og Væksthus Hovedstadsregionen om en række tilbud til iværksættere, som er blevet til et omfattende program for Lyngby september-oktober 2017.

Formål

Vidensbyen arbejder sammen med Lyngby-Taarbæk Kommune for at etablere et vækst- og innovationsmiljø i Lyngby. Resultaterne skal kunne aflæses bl.a. på en stigning i antallet af nystartede virksomheder i kommunen. Derfor samarbejdes der om en række tilbud til iværksættere. Formålet med iværksættertilbuddene er at dele erfaring og viden samt vejledning til iværksættere således:

  • Flere får lyst til at starte egne virksomheder
  • Flere iværksættere kommer igennem de første år
  • Flere start-ups og iværksættere bliver til vækstvirksomheder

Målgruppen for tilbuddene er lokale iværksættere og nye, mindre virksomheder. Tilbuddene drejer sig om bl.a. forretningsplan, moms, regnskab, juridiske forhold, online markedsføring, kommunikation og kundepleje.

Nedenfor er en kort oversigt med link til yderligere information om arrangør, målgruppe, sted og tilmelding:

Hovedstadens iværksætterprogram, HIP
Du har også mulighed for at få viden om opstart gennem Hovedstadens Iværksætterprogram, HIP, som er gratis for dig. Læs mere på www.hiph.dk. Her finder du fx information om, hvor og hvornår der er spændende workshops, som du kan følge. Du har også mulighed for at benytte web-tv-løsningen og modtage tips og tricks, når det passer ind i din kalender. Endelig tilbyder HIP skræddersyede pakker af workshops, værktøjer og sparring, der matcher lige netop dig og din virksomhed.

Informationsaften for iværksættere v/Initiativgruppen & Lyngby-Taarbæk Kommune
Torsdag den 7. september 2017 kl. 17.00-20.30. 
 grundlæggende information om, hvordan du etablerer egen virksomhed. Informationsaftenen henvender sig til dig, som påtænker at starte egen virksomhed og er borger/virksomhed i Lyngby. Det er gratis at deltage.
Læs mere om informationsaftenen og tilmeld dig

Iværksætterkursus – Fem aftener i september/oktober v/Initiativgruppen & Lyngby-Taarbæk Kommune
Torsdage kl. 17.00-20.30: 14. september, 21. september, 28. september, 5. oktober og 12. oktober.
Få dybere viden om, hvad det kræver at starte egen virksomhed. Her gives bl.a. en introduktion til bl.a. forretningsplaner, moms, regnskab, salg og juridiske forhold ved etablering. Kurset henvender sig til dig, som vil starte egen virksomhed og er borger/virksomhed i Lyngby. Deltagergebyr er 900 kr. inkl. materialer og forplejning.
Læs mere om kurset og tilmeld dig.

1:1 vejledning for lokale iværksættere og virksomheder v/Initiativgruppen & Lyngby-Taarbæk Kommune
Lyngby-Taarbæk Kommune tilbyder 1:1 vejledning for alle iværksættere i kommunen op til 2½ time. Tilbuddet er målrettet nyopstartende, som fx ønsker hjælp eller sparring på forretningsplanen eller markedsundersøgelsen og som er borgere eller virksomhed i Lyngby.
Læs mere om gratis vejledning

Projektpartnere

Lyngby-Taarbæk Kommune | Væksthus Hovedstadsregionen

 

Lignende projekter

Gå på opdagelse i flere af Vidensbyens projekter med samme fokusområder.