Smart City Hub #5 – denne gang i Malmø!

Vær med til at udvikle Smart City-løsninger 

Smart City Hub #5 afholdes d. 13. september 2018 fra kl. 16.15-19.00 i forbindelse med afslutningskonferencen på projektet Lightning Metropolis i Malmø Live.

Som deltager får du fri deltagelse i hub’en og transport tur/retur til Malmø, kontakt til et spændende netværk af forskere, studerende, virksomheder og kommuner fra hele Greater Copenhagen, samt stor konferencemiddag om aftenen.

Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding foregår efter ‘først til mølle’-princippet.

Program for Smart City Hub #5

  • Velkomst og introduktion til ‘Smart City Hub’ ved facilitator Finn Kollerup
  • Første Smart City pitch v/ TDC
  • Første gruppesession og idegenerering
  • Forfriskninger
  • Anden Smart City pitch v/ TDC
  • Anden gruppesession og idegenerering
  • Opsamling og netværkstid
  • Konferencemiddag

Ifm. Smart City Hub #5 vil TDC præsentere en aktuel udfordring som søges løst i fællesskab. Hub’en vil blive faciliteret af Finn Kollerup.

Om Smart City Hub

’Smart City Hub’ er en fysisk ramme, der skaber samarbejde, møder og løsninger på tværs af studerende, virksomheder, forskere og kommuner, som alle arbejder med byudvikling, data samt soft- og hardware på det tekniske og/eller forretningsmæssige niveau. I hver hub arbejdes der med et relevant Smart City-tema som eksempelvis forsyning, bygninger, planlægning og mobilitet, der vil blive præsenteret af en virksomhed eller organisation.

Siden februar 2017 har tolv Smart City Hubs været afholdt, og ikke to hubs har været ens. Tema, pitcher og deltagere har været forskellige fra gang til gang, og det har bidraget til, at hub’en har forblevet en dynamisk størrelse og formet sig i kraft af sine deltagere. På baggrund af hub-arrangementerne med skiftende temaer og pitchere, er der udsprunget flere nye samarbejder på tværs af deltagere, nye koncepter og projekter er kommet til, og flere har ytret stor begejstring for måden at mødes på.

‘Smart City Hub’ er et samarbejde mellem Lyngby-Taarbæk Vidensby og DTU. Siden januar 2018 er Smart City Hub finansieret af Lighting Metropolis.

Invitation og mere detaljeret program med pitchere og tema følger, men tilmeld dig allerede nu arrangementet via nedenstående formular for at være sikker på at få en plads.