Konference om pretotyping

Vidensbyen inviterer til konference for virksomheder og uddannelsesinstitutioner i Lyngby-Taarbæk

Innovation er en del af visionen i de fleste virksomheder og på skemaet i alle uddannelsesinstitutioner. Men hvordan får man afprøvet og udviklet ideer uden at bruge en masse tid og penge? Vidensbynetværk for Iværksætteri og Entrepreneurship har taget initiativ til denne spændende konference tirsdag d. 10. oktober kl. 9-15.

Ram rigtigt med pretotying

Virksomheder kan bruge pretotyping som en metode til omstilling og udvikling. I folkeskolen taler pretotyping direkte ind i 21st Century Skills, åbenskole, brobygning og samarbejdet med virksomheder. For ungdomsuddannelserne og videregående uddannelser er innovation blevet en nødvendig og integreret del af pensum, som skal sikre, at de studerende er klædt på til at indfri erhvervslivets forventninger til den fremtidige arbejdskraft.

Den korteste vej fra ide til handling

Vidensbyen vil gerne tilføje endnu et nyt og effektivt værktøj i den innovative værktøjskasse og afholder derfor en pretotyping konference med workshop, faciliteret af Tim Vang fra pree.to for alle interesserede skoleledere, undervisere, udviklingschefer m.fl. i Vidensbyen.
Konferencen skal samle ledere og medarbejdere fra virksomheder, grundskolen, ungdomsuddannelserne og universitetet til en dag, hvor kompetencer og netværk inden for innovation og entrepreneurship styrkes.

Tim_VanOm dagens gæst og oplægsholder

Tim Vang er indbegrebet af innovation og iværksætteri med 20 års erfaring. Tim er i dag CEO og medstifter af pree.to, som hjælper virksomheder og organisationer med at omstille sig til at arbejde på en ny og langt mere effektiv måde. Tim Vang står for en 4 timers workshop præget af højt tempo og god energi.

 

Program

  • Velkomst og morgenmad
  • Workshop inkl. frokost v/ Tim Vang, medstifter af pree.to
  • Netværk

Tilmelding og deltagergebyr

Pris: 1500 kr. pr. person + moms. Tilmeld to personer fra samme virksomhed/skole og få den tredje med gratis – inkl. forplejning og materiale.
Tilmelding: Senest tirsdag den 26. september 2017 via nedenstående formular.